Áraink

A SarkadiSeo-nak a fő profilja a keresőoptimalizálás ezért az áraink menüpontban erről lehet olvasni. A többi szolgáltatásunk is él de azokra csak személyes megkeresés után tudunk árat mondani.

Aki ismeri a keresőoptimalizáló cégeket és az ár képzésüket az tudhatja, hogy létezik siker alapú, havidíjas, egyszeri költségű keresőoptimalizálás.

Sikerdíjas keresőoptimalizálás: vagyis az elején ne fizess csak ha van eredmény!

Ez a fizetési módszer már a kezdetek óta fellelhető a keresőoptimalizáló cégeknél. A lényege amit a címben is lehet olvasni, hogy az ügyfél csak akkor fizet ha van eredmény. A cég és az ügyfél megbeszélik, hogy mi az a cél amit el kell érni és amint elérik havonta kell fizetni. Pl: legyen 3 kulcsszó az 1-5. helyen Budapesten keresve. Amint ez a cél teljesül akkor kell fizetni. Előnye: Akkor kell már csak fizetni ha van eredmény. Hátránya: Több éves szerződés kötés kötelező és a kulcsszavak kiválasztásánál a cég erősen korlátozza a lehetőségeket.

Havidíjas keresőoptimalizálás: vagyis havonta fix összeg a kezdetektől!

Ezt a módszert is minden keresőoptimalizálással foglalkozó cég alkalmazza de kevésbé ajánlják fel. Az oka egyszerű: sok munka van vele. Ez a fizetési lehetőség havonta fixen x összeget jelent amiért a cég garantálja, hogy teljeskörű keresőoptimalizálást nyújt. Itt nincsenek korlátozások és megkötések sem. Előnye: Minőségi szolgáltatás és gyorsabb eredmény elérés. Hátránya: A projekt kezdetétől fizetni kell és fixen kötött 1-2 éves szerződését is alá kell írni.

Egyszeri költségű keresőoptimalizálás: vagyis csak 1x kell fizetni!

Itt nem is igazán keresőoptimalizálásról beszélünk hanem linkkampányról. Ez a módszer már ritkább mint az előző kettő a cégek részéről és nem is olyan hatásos. Adott a weboldal amit kereső optimalizálni szeretne az ügyfél. Itt a cég ad a saját weboldalairól x számú linket ami vagy segít vagy nem. Röviden: 25 link 1x fizetés 1 weboldalra. Előnye: 1x kell fizetni érte. Hátránya: A weboldalon semmilyen technikai változtatást nem hajtanak végre beleértve itt a tartalomírást is. A hatása nem lesz mérve és nem garantált a javulás sem. Rizikófaktor: ON.

Keresőoptimalizálás árak a SarkadiSeo-nál?

Havidíjas keresőoptimalizálás

Szolgáltatásunk rendkívül összetett és minőségi, ezt pár sorban leírni lehetetlen. Röviden: 1 weboldal keresőoptimalizálása az összes szóra ami profitot hozhat vagy látogatót a témában. Ha ez 50 akkor 50 de ha 100 akkor 100. Optimalizáljuk a képektől kezdve a mikro adatokat is befejezve a felhasználóbarát felülettel.

Referenciánk vannak bőven és ez a szám folyamatosan bővül. Mutasson olyan szót a területén ahol dolgozik amire úgy sem lesz semmire képes, tegyen próbára.

A havidíjas keresőoptimalizálás ára nálunk minimum 30.000 ft / hó. Ez az ár természetesen függ a projekt nehézségétől. Nem kérünk mindenkitől sok pénzt mert tisztában vagyunk vele hogy egy fodrászat nem tud annyi pénzt kitermelni mint egy könyvelő cég. Most mondja, hogy nincs igazunk.

30.000 Ft / hó
Korlátlan kapcsolattartás.
Statisztika az év midnen napján!
Olcsó nem kicsit, nagyon.
Annyi kulcsszó amennyivel pénzt lehet keresni vagy látogatót generálni.
Csak itt, csak most, csak olcsón!

Keresőoptimalizálás ingyen

Cégünk nem vállal sikerdíjas keresőoptimalizálást mert szerintünk ennek semmi értelme. Mert tudjuk, hogy úgy sem veszi senki komolyan. Most ha 1 év után kezd el fizetni nekünk mert akkor értünk célba akkor addig se nekünk se Önnek nincs ebből profitja így meg ki miből fog megélni?

Ami nálunk INGYEN van: felsőkategóriás Magyarországon egyedülálló linképítő rendszerünkben való elhelyezkedés.

Miért jó ez nekünk: megismerjük az összes szegmenset és lesz adatunk arról, hogy mire mekkora a kereslet és a kínálat és így könnyebb a szegmens elemzés. Nekünk ez Óriási könnyítés!

Miért jó ez Önnek: Ebbe a profi rendszerben való megjelenés helyezésjavulással jár. Ennyire egyszerű!

0 Ft / hó
Linképítés ingyen... ugyan ki ad még ilyet az országban?
Keresőoptimalizálás ingyen... ugyan ki ad még ilyet az országban?
Csak itt, csak most, csak olcsón!

Profi és egyben egyedülálló link kampány Magyarországon!

Ez a link kampány más mint a többi de mégis ugyan az mint az mint amit ingyenesen adunk. Kellene 100 magyar minőségi domain-ról link? Nem probléma. Ami nincs ebben a rendszerben: pr cikk, katalógus oldalak, töméntelen wordpress oldal. Ami van: minőségi szolgáltatós weboldalak vagy webáruházak. A link kampánynak az ára itt megtekinthető.

Minden szolgáltatásunkhoz jár napi illetve havi összesítő statisztika e-mailben. Helyezések, látogatottság, összehasonlítás és célelérések. Így a teljesítményünk napról napra követhető. A "keresőoptimalizálás ingyen" szolgáltatásunkra ez nem vonatkozik!!!

181 Ft / nap
Statisztika az év midnen napján!
Olcsó nem kicsit, nagyon.
Csak itt, csak most, csak olcsón!
google algoritmus