Keresőoptimalizálás ingyen

Keresőoptimalizálás Ingyen! 1 lájkot azért megérhet de ez természetesen egyéni döntés :)

A SarkadiSeo új trendet vezet be a piacra!

Amit nem nyújtunk mert szerintünk ezek már lerágott csontok és semmire sem jók:

 • Ingyenes weboldal elemzés
 • Ingyenes seo audit
 • Ingyenes tanácsadás
 • Ingyenes oktatás
 • Ingyenes első hónap szerződés esetén
 • Helyezés utáni fizetés
 • Látogatottság után fizetés
 • Amit mi nyújtani tudunk ingyenesen:

  • Személyesen az irodánkban átvizsgáltjuk a szegmenset az Ön társaságában amivel foglalkozik legyen az pl: fürdőszobai termékek webáruháza vagy uszodatechnikai kivitelezés teljesen mind1. A látottak alapján, megmondjuk mi lenne Önnek a legjobb.
  • Amennyiben nem tud bejönni abban az esetben a skype vagy ehhez hasonló rendszereket tudunk felajánlani mint lehetőség. E-mailben leírva sosem küldünk ki ilyen hasznos információkat.
  • Több 100 linket kaphat tőlünk Ingyen! Ami nálunk nincs: pr cikk oldal, minőségtelen katalógus oldalak, minőségtelen cégregisztrációs oldalak, minőségtelen blog oldalak.
  • Napi statisztika és kulcsszó helyezés küldése: statisztikákat küldünk a projekt teljesítményéről minden nap! illetve minden hónapban összesítőt!

  Példa egy ingyenes napi statisztikára:

  Napi statisztika a SarkadiSeo-tól

  Ugyan miért jó nekünk ingyen kereső optimalizálni?

  Egy kicsit tisztába kell tenni a helyzetet! Az igaz, hogy amit nyújtunk az nagyon hasznos és az országban ezt senki sem nyújtja ilyen szinten mint a SarkadiSeo. Azonban egy komoly keresőoptimalizálás egy weboldalra ettől sokkal több. Egy weboldal keresőoptimalizálása az elemző szakaszban kezdődik. Le kell elemezni a szegmenset amiben elhelyezkedik majd a konkurencia weboldalait. Egy ilyen elemzés akár fél napba is telhet.

  Akkor hogyan csinálják ezeket a seo audit-ot a cégek ingyen ha ilyen sokáig tart megcsinálni?

  Természetesen úgy, hogy nagyon felszínes és csak vevőcsalogató! Erről ennyit.


  Divat lett az ingyenesség de nem csak a keresőoptimalizálásban!

  Abban az esetben ha éppen egy vállalkozó olvassa az oldalt ez neki fel sem tűnhet mert 2017—ben jelenleg ez a divat vagy hívhatjuk marketing stratégiának is. Kötelességünknek érezzük, hogy megmutassuk az embereknek, hogy ezek az ingyenes elemzések mennyire felszínesek és semmit mondók.

  Jól hangzik: ingyenes keresőoptimalizálás, ingyenes elemzés, az első hónap ingyen! Mi tagadás miután leírtam még nekem is megtetszett.

  Vevőcsalogató szavak: akció, olcsó, ingyen, garancia, pénzvisszafizetés stb… Szerintünk egy komoly cég ilyeneket nem csinál!

  A SarkadiSeo is nyújt ingyen szolgáltatást ami fentebb olvashatott is de mi a minőségből nem vagyunk hajlandóak leadni.

  Miért jó nekünk az, hogy ingyen nyújtunk ilyen minőségi szolgáltatást?
  Azért mert:
  • Megismerhetjük a szegmenseket és a látogatottsági statisztikákat, amiket nagyon nehéz megszerezni.
  • Látjuk az igényekkel, amiket a későbbiekben feloldozva értékesíteni tudunk.
  • Kölcsönösen segítünk egymásnak a partnerséggel a Google támogatásával.
  • …ha ez még nem lenne elég akkor a lefontosabb:
  • Segítünk Magyarország kisvállalkozásainak! ők meg segítenek nekünk!
  A Google óriás kereső nem ismer kegyelmet, de mi ismerjük őt!
  Tisztában vagyunk vele, hogy nincs idő ezekkel foglalkozni, statisztika meg elemzések meg miegymás. Az ingyenes elemzések alkalmával amit mástól kaphat meg (tőlünk aztán nem) még több idő míg elolvassa, értelmezi a vezető. Sok esetben mondjuk majdnem mindig nem is vagyunk képesek megcsinálni, azt amiket leírnak. Ez teljesen természetese dolog szerintünk, mindenki nem lehet programozó meg marketinges zseni.

  Amikor a Google büntet azt meg lehet érezni és ilyenkor jön az elemzés kérés és a kapkodás. A kapkodás sosem vezet semmi jóra ezt mindenki tudja. Gyorsan a Google-nál semmit sem lehet elérni ezért kell folyamatosan foglalkozni velem. Mint egy problémás kamasz. Abban az esetben, ha belevág és a segítségünket kéri az ingyenes szolgáltatásunkkal kezdve mi nem terheljük felesleges elemzésekkel és megoldási tervekkel. Minden nap látni fogja a teljesítményét a projektnek és a kulcs szavai helyezését. Ha probléma van akkor azonnal látni fogja és mi segítünk!

  Ingyen statisztika és helyezés napi szinten? Azonnali segítség a bajban? Szerintünk ez elég korrekt!

  Keresőoptimalizálás ingyen
  = Kötelező kitölteni!
  Teljes név
  Teljes URL Pl: http://www.valami.hu
  google algoritmus