Linképítés haladó csomag:

Érdeklődés küldése:
A haladó linképítő csomagunk fizetés módja a következő: egyszeri 60.000 Ft fix összeget kell fizetni. Ez tartalmazza a tartalmat és a kiválasztott képeket illetve a kiválasztott linkszövegeket. Mivel ez nem csupán egy linképítés, hanem egy hirdetési rendszerként is fel lehet fogni, ezért havi költsége is van. Elképzelhető, sőt nagy a valószínűsége, hogy innen is fognak érkezni látogatók a weboldalára. A 2. hónaptól kezdve egy havi fix összeget kell fizetni a hűségidő lejártáig. Ez az összeg annál alacsonyabb minél hosszabb ideig vállalja a hűséget.

Csomag részletes tartalma:
  • 25 minőségi látogatott weboldal: Olyan szolgáltatások vagy termék oldalak ahol havi 50-1000 látogató is megfordul. Minden weboldal keresőoptimalizált és a google ingyenes keresőjében jó helyen van a kulcs szavaival.
  • 7 minőségi, 500 karakteres linket kisérő szöveg és 7 db kép: A hirdetések minimum 500 karakteres szövegből állnak és 1 képből és 1 linkből. Így nem kell attól tartani, hogy csak 1 link lesz kihelyezve valahol elrejtve az oldalakon.
  • 15 minőségi link katalógus, 7 különböző szöveggel: Annak érdekében, hogy ne tűnjön fel a kereső motoroknak, katalógus linképítést is végzünk. Főleg a saját katalógusainkban, amik kereső optimalizáltak természetesen. A hiedelmekkel ellentétben ez nem fog rontani a helyezéseken és nem lesz érte büntetés sem kapva. Tapasztalat!
  • Minimum és maximum 6 választható kulcsszó: Annak érdekében, hogy legyen eredmény ezért ebben a csomagban a 3 kulcsszó mennyiséget ajánljuk.
  • 4 hét alatt kész: Természetesen nem helyezhetjük ki azonnal mindenhova a linkeket, mert a google megbüntetne, ezért erre a csomagra 2 hét határidővel vállaljuk a linképítést.
google algoritmus