Ezek vagyunk mi a Bl-Online Kft.

A SarkadiSeo azzal a céllal indult, hogy az állóvizet felforgassa Magyarországon! Cégünk friss és tapasztalt. Ugyan hogyan lehetnénk kezdő cégként tapasztaltak a témában? A válasz rendkívül egyszerű: évek alatt több területen kezdett el e BL-Online Kft. terjeszkedni, hogy ne csak 1 lábon álljon. Saját programozóink és online marketing csapatunk van mert nem adunk ki semmit a kezdőnkből az első perctől.

Eldöntöttük! Akkor csináljunk egy online marketing ügynökséget ha már ilyen jól megy nekünk a saját weboldalinkkal.

Mi az amiben másak vagyunk mint a többi kereső optimalizáló / online marketing cég?

Pipa Megbízhatóak vagyunk. Pipa Képzettek vagyunk. Pipa Kreatívak vagyunk. Pipa Még sosem látott technikákat alkalmazunk. Pipa Nálunk lehet alkudni is. Pipa Mi tudjuk mi az, hogy munka mert alulról érkeztünk. Pipa Meg sem állunk a csúcsig. Pipa A kihívás az életünk. Pipa Hosszú távon gondolkodunk mert, 1 sör nem sör. 1 sör nem sör Pipa Nálunk a legkisebb vállalkozó is számít mert valaha mi is azok voltunk.

Munkatársaink fiatalok és terhelhetők még a keresőoptimalizálás sem fog ki rajtuk:

Mostanában szokássá vált, hogy a munkatársakról felraknak képeket a weboldalra, így is közelebb érezhesse magát a vevő. Ez a technika jól és rosszul is elsülhet a SarkadiSeo azt vallja, hogy nem kell ide kép se videó mert felesleges. Az irodánk ajtaja mindig nyitva áll és minden nap reggel 9-től délután 4-ig be lehet jönni és megismerkedni azokkal az emberekkel akikkel közös lesz a munka. Nem jobb? Szerintünk sokkal!

A terhelhetőségnek is van ugye egy határa ezt minden vállalkozó tudja. Igyekszünk megtalálni a közös pontot ami mindenkinek megfelel és a munkatársaink is tudnak normális minőségi életet élni. Eddig a mostani rendszerünk tökéletesen működik!

Új technológiákkal dolgozunk!

A csapatunk életkora átlagosan 30 év vagyis fiatalok, képzettek és csak az új dolgok érdeklik őket. A mai kereső optimalizálási piacon a 2005-ös technikákat használja még mindenki ez tény aki nem hiszi az járjon utána.

Semmit sem fogunk elárulni, hogy hogyan is dolgozunk mert üzleti titok és nem volt könnyű kialakítani. Hiába hív fel de próbálkozni azt szabad.
Hogyan zajlik nálunk a munka?
A kérdés jó a választ órákon át lehetne taglalni. A munkafolyamatunk 17 pontból áll amit megint csak a SarkadiSeo csapata alakította ki. Kezdetben átvizsgáljuk az egész szegmenset amivel foglalkozik. Legyen az bútorszállítás vagy csőtörés helyreállítás nekünk teljesen mind1.

Nem mind1, hogy milyen a weboldala! Nem csak a felhasználók ítélik meg a céget hanem a Google is (főleg a google). Ezért ha úgy ítéljük meg, hogy új weboldalra van szüksége akkor nincs mese újat kell csinálnunk de ez semmilyen költséggel nem járt mert ezt mi bevállaljuk. Nem, nincs itt félreolvasás tényleg megcsináljuk úgy, hogy a google és a látogatók szeressék.

A következő lépés pedig ……. hát igen itt már szerződés szükséges és titoktartás.
Nagyon fontos! Nincs kompromisszum de cserébe óriási látogatottság és vásárlóerő triplázás!
Sajnos az óriás kereső cégek mint pl a Google nem ad egérutat és nem kér csak büntet. Mint egy szülő amikor a gyermeke nem kaphat csokit, ha nem akkor nem (pont).

Sajnos ha úgy látjuk, hogy sok változtatásra és drasztikus változtatásokra van szükség akkor arra van.

Nem vállalunk el olyan munkákat ahol az ügyfél nem hajlandó változni! Haladni kell a korral vagy elbukni!


 • Partnerünk:

  Virágküldés Budapesten 990ft-tól!

  virágküldés budapest

  Behavazódott a munkahelyén és nincs ideje a szerelmének ajándékot vásárolni a házassági évfordulóra? Akkor Önnek remek szolgáltatás a virágküldés! Akár egy 5 perces kávészünetben leadható a virágrendelés és a virágfutár már úton is van a kiválasztott virágcsokor és egy Öntől származó személyes üzenettel a kedveséhez. A virágküldés Budapest területén csak 990 Ft. A Mestervirág virágküldő szolgálat segítségével nagy lesz az örömszerzés!

 • Partnerünk:

  Eladó weboldalak, hirdetések:

   www.elado-weboldal.reklam.hu

  Egy teljesen ingyenesen használható hirdetési rendszer ahol vásárolhat vagy eladhat. Miért is j ez? Azért mert ha felépítette a vállalkozását évek alatt de váltani szeretne mert beleunt vagy éppen másba kezdene, akkor nem kell a befektetett munkának kárba mennie. Vannak befektetők akik működő cégeket, weboldalakat vásárolnak fel, na Őket kell megcélozni. A www.elado-weboldal.reklam.hu azért jött létre, hogy megkönnyítse az eladást és a vásárlás menetét, teljesen ingyen.

 • Partnerünk:

  SarkadiSeo az online marketing royal flush-e!

  online marketing ügynükség

  Az online marketing manapság már mindennapos a nagy cégeknek és egyre inkább a kis vállalkozások is követik a példájukat. Az internet óriási és ha nem teszünk ellene akkor sosem fogják megtalálni a weboldalunkat a látogatók. Azokat fogják megtalálni aki nap mint nap az online marketinggel segíti az online megjelenését. A SarkadiSeo az online marketing ügynükség nagy ásza, igaz még nem ismert de gombamód növekszik a kisvállalkozók vállán. Arra törekszünk, hogy minden kisvállalkozónak legyen weboldala és bevétele online.

 • Partnerünk:

  Mestervirág: virágküldés blog!

  virágok blog

  Virágok nélkül mit ér az emberiség? Tény ami rény a virág az mára már egy luxu cikk lett és a virágküldés meg már a horror ár kategória. De emlékezzünk meg ha régen nem lettek volna virágok vagy virágkötők akik szépen bekötik a csokrot akkor mennyi szenvedésen esett volna át az emberiség. Miért is? Azért mert a virág = bocsánat kérés ami többet mond minden szónál és a nők ki fejezetten imádnak virágot kapni.  A mestervirág virágküldő blog bemutatja az összes virágot és csokor fajtát amit az országunkban kapni lehet. Ezen felül mindent bemutat ami a virágokkal kapcsolatos. Tekintse meg a virágok blog weboldalunkat.

 • Partnerünk:

  Kutyatartás szabályai és cuki kutya fotók:

  beugle

  A kutya az ember legősibb barátja ezt mindenki tudja. Viszont azt már kevesebben tudják, hogy a kutyák nem csak házőrzésre jók hanem gyógyító célokra is. Pl: a depressziót kifejezetten jól lehet kutyákkal kezelni, a vakvezető kutyákról nem is beszélve. A gyerekek kiskorukban döntik el magukban, hogy szeretni fogják e a kutyákat vagy sem. Sajnos sok esetben kiskorban nagy trauma éri a gyerekeket amit akár egész életük során nem tudnak feldolgozni és sosem lesznek kutyagazdik. A következő weboldalon: kutyatartás szabályai és menete mindent megtudhat ami a kutyákkal kapcsolatos.

Keresned sem kell! | dermaroller kezelés
google algoritmus